PulsOnline.rs PulsOnline.rs

Marko Marković u epizodi: "Što bi na close friends kad može na stori da svi vide?!"

Marko Marković u epizodi: "Što bi na close friends kad može na stori da svi vide?!"

Foto: PulsOnline.rs

Nekadašnji zadrugar Marko Marković se zapitao zbog čega korisnici društvene mreže Instagram koriste opciju "close friends" (engl. bliski prijatelji).

Naime, ova opcija služi tome da svega nekoliko odabranih korisnika može da vidi sadržaj koji ne želite da delite sa svima, a Marko je imao interesantno zapažanje o tome.

- Ne kapiram ovu "bliski prijatelji" opciju na storiju. Staviš tu pet-šest ljudi i kao nešto si okačio na stori. Pa, lakše je da im to pošalješ porukom. Mada sam primetio da neki, čast izuzecima, okače tu ono što nemaju m... da javno okače - napisao je Marković.

U medijima se pojavila informacija kako je bivši rijaliti učesnik Marko Marković napadnut dok se vraćao iz noćnog provoda.

Marko se sada oglasio za medije i ispričao šta se dogodilo. Naime, nepoznati momak je prvo dobacivao bivšem zadrugaru, a onda je krenuo ka njemu, ali je Marković uspeo da odreaguje.

- Nisam hteo o tome da pričam, ali kada se već saznalo...Vraćao sam se iz noćnog kluba gde sam bio na žurki i tada je neki dečko, zaista ne znam ko je, počeo da dobacuje i da me provocira. Prozivke sam u prvi mah "progutao", ali je počeo da preteruje i da psuje - priča Marko, pa nastavlja:

Nakon toga, on je krenuo ka meni, sreća pa sam video da ide ka meni, da mogu da odreagujem. On mi je prišao i ponovo me je uvredio, a onda je samo odjednom počeo da se izvinjava uz objašnjenje da me je pomešao s nekim. Eto vidite, sve se na kraju i lepo završilo - poručio je Marković.

Izvor: PulsOnline.rs

VAŠI KOMENTARI:

Članak još uvek nema komentara. Budite prvi...

NE PROPUSTITE