SrbijaDanas.com SrbijaDanas.com

Milica Veličković u Šimanovcima - objava trudne bivše Terzine verenice obradovala gledaoce rijalitija

Milica Veličković u Šimanovcima - objava trudne bivše Terzine verenice obradovala gledaoce rijalitija

Foto: SrbijaDanas.com

Njena objava napravila haos.

Borislav Terzić Terza i dalje uživa u vezi koju je otpočeo sa Sofijom Janićijević pred kamerama rijalitija "Elita 8", dok ga je u spoljnom svetu čekala trudna verenica Milica Veličković.

Njihova veza naglo je prekinuta, a Milica se već nekoliko puta javno oglašavala ovim povodom, ne krijući tugu i razočaranost zbog postupaka oca svog deteta.

Ipak, čini se da je faza tugovanja prošla, pa se Veličkovićeva sada i našali na svoj račun, a pojedine objave na društvenim mrežama su u tonu prozivki.

Posle svega što se izdešavalo i što je videla, ona je rešila da svoje dete odgaja sama, a sinoć je na brutalna način poslala jasnu poruku kako Terzi tako i javnosti svojim storijem na Instagramu.

Naime, ona je okačila svoju sliku sa Elitovizije iz prethodne sezone rijalitija i okačila pesmu koju je po svemu sudeći posvetila upravo svom bivšem vereniku.

- Varao, varao, vagao, lagao, čeka te pakao, usijana glavo, u najgorim mukama, na njenim rukama, umri, za mene mrtav si odavno - glasi tekst pesme "Na njenim rukama" koju u originalu izvodi Breksvica. Reči pesme su definitivno poslale jaku poruku Terzi, za koju će verovatno saznati po izlasku iz rijalitija.

Izvor: SrbijaDanas.com

VAŠI KOMENTARI:

Članak još uvek nema komentara. Budite prvi...

NE PROPUSTITE