SrbijaDanas.com SrbijaDanas.com

"Ispala sam ovca u Zadruzi 6" Anđela reagovala na pomirenje Ane Ćurčić i Zvezdana Slavnića - njen sud se čekao

"Ispala sam ovca u Zadruzi 6" Anđela reagovala na pomirenje Ane Ćurčić i Zvezdana Slavnića - njen sud se čekao

Foto: SrbijaDanas.com

Bez dlake na jeziku prokomentarisala ovu situaciju.

Vlasnik Hajpa, Saša Mirković obradovao je javnost vestima o pomirenju Ane Ćurčić i Zvezdana Slavnića. Na svom zvaničnom Instagram nalogu, Saša je podelio zajedničku fotografiju sa njima, uz sledeće reči:

- Pobednici godine! "Hajp" samo spaja ljude. Kod nas prestaju svađe, a sve ružno se zaboravlja - napisao je.

Anu su mnogi osudili zbog ovog pomirenja, s obzirom na to da je na Zvezdanov račun iznosila ozbiljne optužbe da je bio nasilan prema njoj. Ova tema se potegla i u Beloj kući tokom emisije "Pitanja gledalaca". Milena Kačavenda i Anđela Đuričić dale su svoj sud o ovoj temi.

- Sad kad znaš da su se bivši supružnici pomirili da li ćeš im sada biti kuma? - glasilo je pitanje za Milenu Kačavendu.

- Ne mogu da komentarišem obzirom da sam u prošloj sezoni imala pitanje o mom bivšem surprugu i Ani, pa sam kad sam izašla saznala sve. Oni neće ući u brak, ta opcija ne postoji. Ja sam bila na suđenju sa Anom, od svega je traženo da se izvinim, što ja nisam prihvatila. Ja sam sa Zvezdanom dobra, od te svadbe, venčanja nema ništa. Ana i dan danas pokušava da dokaže da je bila žrtva - rekla je Milena.

- Meni je ovo presmešno, oni su mi stvoreni jedno za drugo, sad je jasno da sam bila ovca u Zadruzi 6 - rekla je Anđela.

Podsećamo, Ana Ćurčić je na prozivke ćutala, međutim, tome je došao kraj, pa je nekadašnja učesnica "Zadruge" odlučila da iznese istinu i pokaže da je u pitanju stroga profesionalnost, te da nije došlo do pomirenja o kakvom se priča već dva dana.

- Poruka za sve druge, koji gledaju, ali i vide. Za sve one koji nisu čekali iza ugla sa uperenim snajperom, spremni da izvrše egzekuciju ili koji su kao hijenčuge poskakali iz svojih skrovišta, iskeženih faca, a pod velom navodne objektivnosti i neutralnosti. I sto maski da stavite, lako vas je prepoznati. Naime, kao što slika i govori, nikakvo pomirenje se nije dogodilo, a posebno ne u smislu koji bi pojedini želeli da predstave. Jedno je biti uslikan, a drugo je biti pomiren. Radi se samo o elementarnoj kulturi, samosvesti i poštovanju mesta na kom se nalaziš jer svi na svom radnom mestu moramo biti profesionalni i kada nam nije dan, i kada smo tužni ili besni, umorni. Niko na poslu ne rešava svoje privatne probleme, niti, ako je u poziciji zaposlenog, a ne poslodavca, može uticati ko će se pojaviti u zgradi ili ko će nam biti kolega, klijent ili usputni prolaznik, pa tako ni Ana. Radno mesto nije rijaliti šou, kako ga pojedini doživljavaju, a posebno ne za Anu, koja voli svoj posao, uživa u njemu i profesionalno se odnosi prema svemu, a svoje bitke vodiće na frontovima koji za to i služe - napisala je Ana na svom Instagram profilu i dodala još jedno obrazloženje u kojem se zahvalila Mirkoviću:

- I na kraju, takođe, želim da istaknem i jednu važnu stvar. U trenutku kada sam doživela brojne izdaje od bliskih ljudi, bila meta linča sa svih mogućih strana i sama se borila u toj nepravednoj borbi protiv hobotnice zla, pružena mi je ruka spasa i prilika kakvu bi retko ko u toj situaciji pružio. Uvek je lakše okrenuti leđa pred osobom koja je u problemu, nego joj pomoći. Najmanje što mogu jeste da se trudim da ukazano poverenje opravdam i profesionalno pristupim svim poslovnim zadacima, što je uostalom i moja obaveza kao zaposlene, ali i kao svojevrstan vid zahvalnosti čoveku koji mi je pomogao u veoma teškom trenutku u životu - poručila je Ćurčićeva.

Izvor: SrbijaDanas.com

VAŠI KOMENTARI:

Članak još uvek nema komentara. Budite prvi...

NE PROPUSTITE