PulsOnline.rs PulsOnline.rs

"U našoj porodici smo rođeni da stradamo zbog ljubavi!" Peja reagovao na sinovljev poljubac sa Enom Čolić

"U našoj porodici smo rođeni da stradamo zbog ljubavi!" Peja reagovao na sinovljev poljubac sa Enom Čolić

Foto: PulsOnline.rs

- Jesam, video sam te poljupce, sinoć je bila dobra žurka. Video sam poljubac sa Enom i drago mi je, samo neka je ljubav. Sviđa mi se Ena, devojka je okrenula igricu. Lepo izgleda, pametna je i duhovita. Ja sam pristalica toga da Jovan ima jednu devojku. Mi u našoj porodici smo rođeni da stradamo u ljubavi - našalio se Zoran, a zatim se osvrnuo na to što je Ena, pre veze sa njegovim sinom, bila u ljubavi sa bratom pevačice Anđele Ignjatović Breskvice.

- Sve sam video, on je lep dečko i ona prelepa dama. Mislim da su bili srećni dok su bili zaljubljeni, a sad treba da budu dobri prijatelji - zaključio je Pejić.

Sin folkerke Zlate Petrović, aktuelni zadrugar Jovan Pejić Peja progovorio je o odnosu sa cimerkom iz rijalitija Enom Čolić.

Jovan nije poštedeo Enu, te ju je javno ponizio u svom izlaganju za crnim stolom.

- U kakvom si ti odnosu sa Enom? - upitao je Darko Tanasijević.

- U nekom drugarskom smo odnosu. Nije iskrena 100%. Pitao sam je neke stvari, na koje nisam dobio odgovor. Odrabrala je mene, kako bi sebe oprala. Biću tu za nju, to sam joj i obećao. Nemam nameru da s njom budem u vezi - kazao je Peja.

- Što misliš da sebe pokušava da opre? - glasilo je pitanje voitelja.

- Video sam da ima neku tetovažu, na kojoj piše:"budi dobra". To je znak da sigurno sebe treba da priseća da bude dobra, jer to nije - kazao je on.

- Od čega misliš da se Ena pere? - upitao je Darko.

- Mislim da bi svakom zapušila usta kad bi bila sa mnom - kazao je Peja.

- Ne mogu da verujem da je ovo rekao. Šokirana sam onim što čujem, sad je svima dao moć da meni govore šta žele - istakla je Ena.

- Ena je totalno kontradiktorna u svim svojim izlaganjima. Nikako se ne poklapa ono što govori. Nisu mi jasne ono što ona govori - ubacila se Milena.

Voditelj Zoran Pejić Peja otkrio je nepoznate detalje druženja sa kraljem narodne muzike, Šabanom Šaulićem.

Peja se prisetio jedne anegdote sa pokojnim pevačem i istakao da je uprkos slavi Šaban bio jako skroman i prizeman čovek.

- Kada je bio embargo morali smo da putujemo autom i išli kolima do Budimpešte jer je odatle moglo da se leti. Čim prođemo Horgoš mi stanemo, bila je u Segedinu prodavnica suhomestanog mi na haubu stavimo salame, paprike, kačkavalja i uživamo i tako je bilo najlepše. Zato je i bio kralj jer je bio svestan svoje veličine i svoje skromnosti - rekao je voditelj.

Izvor: PulsOnline.rs

VAŠI KOMENTARI:

Članak još uvek nema komentara. Budite prvi...

NE PROPUSTITE