Blic.rs Blic.rs

MARKO MILJKOVIĆ NA IVICI DA ZAPLAČE Luna mu na dan krštenja njihove ćerke uručila POKLON ZLATA VREDAN: "Ovo sam je prvo pitao kad sam video" (Video)

MARKO MILJKOVIĆ NA IVICI DA ZAPLAČE Luna mu na dan krštenja njihove ćerke uručila POKLON ZLATA VREDAN: "Ovo sam je prvo pitao kad sam video" (Video)

Foto: Blic.rs

Na slavlje je među prvima došla Anabela Atijas, Lunina majka i Lanina i Mijina baka, koja je otkrila koliko je srećna, a njen zet Marko Miljković nedavno je ostao bez majke, te je danas bio na ivici suza.

- Jedan od poklona koji sam dobio od Lune i hvala joj na tome, je slika na kojoj smo ja, moja otac, moja majka i moje dve ćerke, a prvo što sam je pitam je zašto ona nije na toj slici, falila mi je ona i jako me je dirnula. Nisam plakao, ali su mi zasuzile oči. Do danas nisam imao njenu sliku, hteo sam da je uramim. Mia je ista baka Neda, Markova mama, stalno joj pričamo o njoj.

Luna i Marko se skockali

Podsetimo, Luna Đogani za ovu priliku obukla je bež sako i pantalone, dok je kosu vezala u rep. Mala Lana imala je neodoljiv stajling pink boje, kao i njena starija sestra Mia, koja je na nogama nosila malene štiklice.

Marko Miljković izabrao je elegantni sako, košulju i crne pantalone, a ponosni roditelji pucali su od sreće.

Zarađuju ogromne sume novca od Jutjuba

Rijaliti par Luna Đogani i Marko Miljković otkrili su da su posle tri godine na društvenoj mreži Jutjub zaradili neverovatnih 179.564 evra.

Naime, ovo su podaci od prošle godine, a kako je Marko Miljković objavio analitiku na svom Instagram profilu, podaci govore sledeće:

Za tri godine prikazivanja intime na društvenoj mreži Jutjub, koja je podrazumevala svakodnevno snimanje, Marko i Luna su za preko 100 miliona pregleda zaradili blizu 180.000 evra.

- A evo i šta smo zaradili za 100 miliona i 3 godine angažovanja na YouTube-u - nije loše, biće bolje. Hvala najjači naši - napisao je Marko pre godinu dana na svom Instagram profilu i postavio statisku gledanja videa, a koliko su još od tada zaradili za sada nije poznato.

Izvor: Blic.rs

VAŠI KOMENTARI:

Članak još uvek nema komentara. Budite prvi...

NE PROPUSTITE