Pink.rs Pink.rs

SPREMITE SE! 'Brak na neviđeno' je ponovo sa nama od četvrtka - 17. oktobra!

SPREMITE SE! 'Brak na neviđeno' je ponovo sa nama od četvrtka - 17. oktobra!

Foto: Pink.rs

Koncept "Braka na neviđeno" je dobro poznat - mladoženju i mladu sklapa produkcijski tim sastavljen od psihologa, iskusnih kasting menadžera i producenata. I ove godine je prijavljeno na stotine usamljenih žena i muškaraca koji nisu pronašli pravu ljubav. Od svih prijava prave se profili ličnosti koji se uklapaju prema godinama, fizičkom izgledu, karakternim osobinama i prema životnom stilu. Sreću se prvi put tek u sali za venčanja, kada imaju samo 10 minuta za upoznavanje i odluku da li će stupiti u bračnu zajednicu.

- "I ove sezone gledaoci će imati priliku da upoznaju fantastične kandidate i moram priznati i puno uspeha u spajanju, barem kada je prosek prvih snimljenih epizoda u pitanju." - otkriva Milica Kon i dodaje - "Već u prvoj epizodi oduševiće vas naš par koji je već bio u brakovima. Ona je mađarica iz Subotice, Klara Fogel, dok je on bivši zaposlenik kompanije Air Serbia, Srđan Ajvaz iz Beograda. Neću ništa otkrivati, samo ću reći da očekujete spektakl. Jer nam se neke stvari na ovom snimanju nisu do sada nikada desile."

SPREMITE SE! 'Brak na neviđeno' je ponovo sa nama od četvrtka - 17. oktobra!

Foto: Pink.rs

Zanimljivi kandidati i humor voditeljke Milice Kon ispostavili su se kao dobitna kombinacija za visoku gledanost. Popularnost "Braka na neviđeno" meri se i na društvenim mrežama - gotovo svaka emisija bila je viralna na internetu, što se očekuje i od nove sezone ovog neobičnog šou programa.

Emisija "Brak na neviđeno" biće na programu TV Pink narednih 35 četvrtaka u 23h. Ostanite i dalje uz TV PINK i emisiju koja obećava sjajnu zabavu.

Izvor: Pink.rs

VAŠI KOMENTARI:

Članak još uvek nema komentara. Budite prvi...

NE PROPUSTITE