SrbijaDanas.com SrbijaDanas.com

ŠOKIRAO JE JAVNOST O NJIHOVOJ VEZI - Ovo je bivši dečko Lune Đogani

ŠOKIRAO JE JAVNOST O NJIHOVOJ VEZI - Ovo je bivši dečko Lune Đogani

Foto: SrbijaDanas.com

Srđan Sarić, bivši dečko Lune Đogani, bio je u žiži javnosti zbog kontroverznih izjava o njihovoj vezi.

Srđan Sarić, bivši dečko poznate rijaliti zvezde Lune Đogani, bio je u centru pažnje nakon što je u javnosti obelodanio svoja sećanja na njihovu romansu.

Sarić, koji je godinama poznat po luksuznom načinu života, jednom prilikom se osvrnuo na vezu sa Lunom, tvrdeći da ona za njega nikada nije bila "ništa ozbiljno".

Ovaj komentar podigao je mnogo prašine na društvenim mrežama, a mnogi korisnici su ga osudili zbog pokušaja da umanji značaj odnosa sa Lunom.

Dok Srđan uživa u luksuznim automobilima, egzotičnim putovanjima i društvenim događajima, Luna je pronašla sreću sa suprugom Markom Miljkovićem, sa kojim je u stabilnom braku i imaju dve ćerke.

Srđan se, međutim, ne osvrće na kritike i nastavlja da deli momente iz svog života, pokazujući skupe automobile, jahte i luksuzne destinacije.

Luna Đogani nije želela da komentariše njegove izjave, ističući da je prošlost ostavila iza sebe i da je fokusirana na svoju porodicu i karijeru.

Bez obzira na sve, Srđan Sarić nastavlja da intrigira javnost svojim ponašanjem i luksuznim stilom života, dok Luna Đogani uživa u porodičnoj sreći i poslovnim uspesima.

Izvor: SrbijaDanas.com

VAŠI KOMENTARI:

Članak još uvek nema komentara. Budite prvi...

NE PROPUSTITE