Pink.rs Pink.rs

Suze, bol i tuga: Miljana priznala da joj je plod stagnirao, Anđela ne želi više da čuje za Gastoza, a Peja pedalirao Enu za sva vremena!

Suze, bol i tuga: Miljana priznala da joj je plod stagnirao, Anđela ne želi više da čuje za Gastoza, a Peja pedalirao Enu za sva vremena!

Foto: Pink.rs

Noć koja će promeniti sve!

Prethodnu noć u Eliti 8 obeležila je emisija "Pitanja novinara", a voditeljka Ana Radulović je u stufiju ugostila Darka Tanasijevića, novinara portala Pink.rs i Jocu Novinara.

Anđela Đuričić otkrila je da joj smeta što Nenad Marinković Gastoz nije zaštitnički nastrojen prema njoj, pa priznala da se ne kaje zbog svoje odluke da se distancira od njega.

Nenad Marinković Gastoz priznao je da je razočaran zbog Anđelinog distanciranja, otkrio da nije hteo da se meša u njen sukob sa Ša jer mu je to smešna priča.

Nenad Marinković Gastoz šokiran jer je Anđela prekinula kontakt s njim zbog Ša, te je ona poludela i posavetovala ga da se uhvati pod ruku sa reperom.

Nenad Marinković Gastoz priznao je da je očajan jer je dobio pedalu od Anđele Đuričić, dok je ona bila hladna poput leda.

Stefan Karić smatra da se Gastoz promenio zbog Anđele Đuričić, dok je Milena Kačavenda priznala da je primetila da Anđela ima emocije prema reperu.

Ša smatra da Anđela Đuričić traži dlaku u jajetu da bi se distancirala od Gastoza, kao i da joj se on gadi, te je izvređao kao nikad.

Miljana Kulić podržala ljubav Anđele Đuričić i Gastoza, priznala da će se njihovo pomirenje dogoditi u utorak na žurci.

Miljana Kulić istakla je da je zbog Lazara Čolića Zole donela odluku da izvrši abortus, zbog čega je i zaplakala.

Miljana Kulić priznala je da joj je doktor rekao da je plod stagnirao, te da je morala da abortira, ali je istakla da je imala punu podršku svojih roditelja da rodi dete.

Borislav Terzić Terza iskazao je veću brigu za roditelje Sofije Janićijević zbog toga kako će reagovati na njihov odnos, nego što je pokazao brigu za trudnom Milicom.

Borislav Terzić Terza priznao je da se plaši trenutka kad se Milica Veličković porodi, pa otkrio da je pred ulazak saznao za njene dve velike laži.

Sofija Janićijević priznala je da se ne kaje jer je Terza ostavio trudnu verenicu, pa dala sve od sebe da Milicu Veličković ponizi na svaki mogući način.

Nenad Macanović Bebica priznao je da Terza i Sofija Janićijević pokušavaju da omalovaže Milicu Veličković na svaki mogući način, te je on stao u njenu odbranu.

Ena Čolić tvrdi da nikada nije izgovorila lošu reč za Mateju Matijevića, ali da je povredio jer joj nije kupio papir i guaranu.

Uroš Rajačić osuo je drvlje i kamenje po Eni Čolić, nazivajući je folirantom, te je Mateja Matijević priznao da je šokiran njenim ponašanjem.

Jovan Pejić Peja dao je šut kartu Eni Čolić jer je kako kaže shvatio da ga koristi kao sunđer da bi oprala svoje loše postupke.

Ena Čolić briznula je u plač zbog napada učesnika, te je Mateja Matijević brže bolje izgrlio kako bi je utešio.

Nikola Grujić Gruja i Milena Šarac Mimas izneli su sav prljav veš iz svog odnosa na površinu, zbog čega je netrpeljivost eskalirala.

Jelena Ilić i Ivan Marinković zarežali jedno na drugo kao i obično, zbog čega se umešao i Uroš Rajačić i stao na stranu bivše drage.

Izvor: Pink.rs

VAŠI KOMENTARI:

ICA

Pre 1 sat

KREPANU VAM MAJKU JEBEM DOKLE ĆE TE ŠTITITI UBICU DJECE. TO RADITE JER ŠEFICA TAKO ZAHKTJEVA POŠTO JE I ONA UMJEŠANA U UBISTVA NEROĐENE DJECE OD KURVE MILJANE I NJENE KURVE MAJKE. POLICIJO REAGUJ KRIVIČNE PRIJAVE ZA OVA TRI ZLOČINCA PETERO DJECE UBIŠE ŠTO NAROD ZNA. SVE RADE ZBOG NOVCA, KURVA MILJANA JE PLAĆENA TAKO ŠTO VIŠE JEBAČINE I UBIJENE DJECE VIŠE NOVCA ZA KURVU MARIJU I NJU. TIME VEĆA GLEDANOST GDJE ŠEFICA PROFITIRA.

NE PROPUSTITE