Republika.rs Republika.rs

TRUDNA MILICA U EMOTIVNOM RASULU! Dok Terza obrađuju LJUBANICU, ovaj snimak KIDA DUŠU! (VIDEO)

TRUDNA MILICA U EMOTIVNOM RASULU! Dok Terza obrađuju LJUBANICU, ovaj snimak KIDA DUŠU! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Milica Veličković objavila emotivan kadar!

Trudna Milica Veličković, verenica Bore Terzića, nedavno je objavila emotivan snimak iz automobila u kom je bila viđena kako sluša pesmu pevačice Ane Nikolić "Terasa sa pogledom na zid".

U javnosti je već odjeknula vest o Bori Terziću, koji ju je prevario u rijalitiju "Elita 8" sa Sofijom Janićijević, ali sada je Milica svojom emotivnom pojavom na društvenim mrežama dodatno poljuljala javnost pred porođaj.

Milica je u snimku delovala veoma emotivno, a mnogi pratioci su primetili da je izgledala potreseno i tužno. Njeni obožavaoci su pružili podršku i reči ohrabrenja u komentarima ispod snimka, izražavajući saosećanje i simpatije prema njoj u ovom teškom periodu.

Javnost je veoma burno reagovala na saznanje o prevari Bore Terzića, a sada je i Milicina emotivna reakcija dodatno rasplamsala diskusije na društvenim mrežama. Mnogi su izrazili razočaranje i bes zbog postupka Bore Terzića, dok su drugi istakli da je Milica hrabra i jaka žena koja zaslužuje podršku u ovim teškim trenucima.

Iako je javnost veoma zainteresovana za ovaj slučaj prevare, Milica može da računa na podršku svojih prijatelja i porodice. Njeni najbliži su istakli da će biti uz nju u svakom trenutku i pružiti joj neophodnu podršku i ljubav, posebno s obzirom na to da se bliži datum njenog porođaja.

S obzirom na to da se bliži datum Milicinog porođaja, važno je da ona zadrži emotivnu stabilnost i mir kako bi ušla u ovu važnu životnu fazu. Njeni najbliži će se potruditi da joj pruže sve što je potrebno kako bi se osećala sigurno i zaštićeno u ovom periodu.

Izvor: Republika.rs

VAŠI KOMENTARI:

Članak još uvek nema komentara. Budite prvi...

NE PROPUSTITE