SrbijaDanas.com SrbijaDanas.com

Vesti sa Kliničkog nisu dobre - Miljana Kulić se nalazi u bolnici, vrlo teška situacija

Ne može da zaustavi suze.

Vesti sa Kliničkog nisu dobre - Miljana Kulić se nalazi u bolnici, vrlo teška situacija

Foto: SrbijaDanas.com

Ne može da zaustavi suze.

Poznata učesnica aktuelne sezone rijaliti šoua "Elite 8", Miljana Kulić, suočava se s velikim zdravstvenim izazovima. Naime, nakon što je već neko vreme bilo poznato da je Miljana u drugom stanju, danas su lekarski pregledi potvrdili tešku vest - ona ima vanmateričnu trudnoću, koja zahteva hitnu medicinsku intervenciju.

Prema izvorima bliskim Kulićevoj, Miljana se uputila u Klinički centar gde su lekari obavili detaljne preglede. Ovi rezultati su, nažalost, pokazali da je njeno zdravstveno stanje ozbiljnije nego što se prvobitno mislilo. Vanmaterična trudnoća, kada se embrion razvija van materice, predstavlja ozbiljan rizik za majku i zahteva hitnu hiruršku intervenciju kako bi se izbegle komplikacije opasne po život.

Kulićeva je na pregledu bila vidno potresena, a prisutni su izjavili da nije mogla da sakrije suze. Iako je pokušavala da prikrije uplakane oči sunčanim naočarima, njeno emotivno stanje bilo je očigledno svima. Ovo je težak trenutak za Miljanu, koja se već borila sa raznim izazovima tokom svoje rijaliti karijere.

Publika i njeni obožavaoci su šokirani vestima i nadaju se da će operacija proći u najboljem mogućem redu. S obzirom na to da je Miljana i ranije privlačila pažnju medija svojom turbulentnom životnom pričom, mnogi se pitaju kako će se ovaj zdravstveni izazov odraziti na njen dalji boravak u rijalitiju.

Za sada, svi očekuju da se Miljana Kulić oglasi i podeli dodatne informacije o svom stanju, a njeni fanovi joj pružaju veliku podršku na društvenim mrežama.

Izvor Pink.rs - Iva Stanković

Sve vesti i dešavanja iz Zadruge možete pratiti putem web portala - ZadrugaVesti.com

Izvor: SrbijaDanas.com

VAŠI KOMENTARI:

Članak još uvek nema komentara. Budite prvi...

NE PROPUSTITE